Blog –Op weg naar mijn buikwandcorrectie

Het is weer even geleden dat ik een blog heb geschreven. Corona heeft er ook bij Love it with Lil goed ingehakt, maar we gaan weer de goede kant op. Het voelt zo goed om iedereen weer te helpen en in persoon te spreken. Iedereen gaat zo super goed, dat ik bijna jaloers werd op die toppers!

Nu alles weer naar redelijk ‘normaal’ gaat (voor mij althans) vond ik het ook tijd om mijn doelen te stellen. Ik heb gehoord dat redelijk op gewicht blijven het beste is voor mijn buikwandcorrectie die ik 25 augustus gepland heb. Maar voor mij is het persoonlijk niet heel fijn om geen doelen te hebben. Ook dat was een struggle. Je kunt je misschien voorstellen dat je gezond en fit bent, maar dat je elke keer naakt denkt dat je nog steeds heel ongezond bent. Horen dat ik niet NOG meer hieraan mag doen voor 3,5 maand, was heftig. Ik ben al bijna 3 jaar bezig met mijn gewicht en nu moet dat een secudaire doelstelling worden. Heel eerlijk.. Ik voelde me daar helemaal niet prettig bij.

Inmiddels heb ik het een plekje kunnen geven en kijk ik na mijn operatie wat er moet gebeuren om mijn ultimate goal te halen. Ik ga hier geen kilo’s meer delen omdat ik veel vragen krijg en mensen zich gaan vergelijken met mij. Ieder lichaam is anders. Laat ik het houden op dat ik me niet ga focussen op kilo’s maar op mindset. Ik heb een kalender gemaakt waarin ik mijn goede en minder goede dagen bij hou. Zorgen dat hij grotendeels groen is, is de doelstelling.

Ik ga meer trainen. Nautilus heeft nu een buitengym waar ik 3 keer per week heen mag en ook mijn spinningbike thuis hoeft niet stil te staan. Daarnaast heb ik samen met een vriendin een challenge voor de maand juni. 70 hiptrusters, 70 crunches, 3×20 sec plank. Iedere dag!

Als het bevalt ga ik misschien juli wel een challenge doen op Instagram. Wie doet er mee?

Ik zal jullie op de hoogte houden.

Liefs,

Lil

Heb je een vraag of wil je meer weten?

In een GRATIS persoonlijke intake luister ik naar jouw verhaal
en bepaal ik samen met jou het traject. Stuur mij een bericht!

Ik reageer binnen 24 uur.