In deze blog vertel ik mijn ervaring met Powerslim. Als PowerSlim coach kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik vind dat je het dieet zelf gevolgd moet hebben om te vertellen hoe het werkt, waar de moeilijke punten zitten en of het makkelijk is in het dagelijkse leven. De producten zijn lekker en gezond. Daarnaast zorgen ze voor goed herstel van trainingen door de hoge hoeveelheid eiwitten. 

Laatste dag van 2019

Ik ben er weer. Klinkt misschien heel raar maar wat was ik moe! Als je de laatste blogs hebt gelezen dan las je ook dat ik te veel tegelijk aan het doen was, veel werkte, weinig thuis en ik te weinig rust had. De rust die ik mijzelf beloofde, die kwam niet.

Eenmaal alles afgerond op het gebied van werk en er een soort van “vakantie” aanbrak, stortte ik in. Ik werd ziek, verkouden en ik was moe. Dat betekende ook dat mijn inspiratie laag was, ik geen creativiteit had om te schrijven en dat het bewust/gezond eten erbij in schoot. Dit moest ik op dat moment natuurlijk gewoon accepteren en langzaam na 1,5 week begin ik stukje bij beetje mijzelf weer te worden. Daarom ook deze blog waarin ik mijn terugblik van 2019 en de doelen van 2020 bespreek.

2019
Wat was dit een jaar zeg! Ik begon dit jaar met de doelstellingen: ik word de beste marketingmanager die er is, ik ga naar de 70 kilo en ik word blij met mijzelf.
Ik heb ze alle drie niet gehaald. In de zomer van 2019 overleden twee katten kort na elkaar, kwam ik vermoeider terug van vakantie, dan dat ik heen ging en kwam uiteindelijk het mannetje met de hamer langs. Ik werd op mijn plaats gezet en als ik niet snel op de rem ging was het risico op een burn-out groot.

Voor het eerst luisterde ik naar de serieuze signalen en ben ik op de rem gegaan. Door deze bewustwording kwam ook mijn passie voor ondernemen ook ineens weer op borrelen en heb ik de stap genomen. Love it with Lil is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik ben zo gelukkig met wat ik heb neergezet. Inmiddels heb ik mijn baan als marketingmanager opgezegd en kan ik mijn volledig focussen op het uitbreiden van mijn praktijk.

Nou komt mijn stress ook doordat ik mijzelf dat opleg. Zo is mijn doelstelling altijd geweest om 70 kilo te wegen. Dit doel stel ik steeds opnieuw. Elke keer als ik onder de 80 kilo kom gaat mijn lijf raar doen. Ik ben ineens 3 weken ongesteld, krijg last van mijn darmen of voel me niet lekker. Als ik de focus dan 2 seconden loslaat zit ik weer op 80 kilo.

Ik heb het beeld van mijzelf dat ik 70 kilo moet wegen maar wie bepaalt dat? Als coach help ik mensen altijd een realistisch doel voor zichzelf te zetten maar zelf heb ik de lat te hoog gelegd. Mijn lichaam functioneert prima op 80 kilo, ik ben gezond, ik kan 5 kilometer hardlopen zonder buitenadem te zijn, sport genoeg en ik leef.

Het is voor mij dus best raar om als coach geen doel te hebben maar daar komt weer een hele andere uitdaging bij!

2020
Dat brengt mij bij de doelen van 2020.  Het belooft een fantastisch jaar te worden waarin ik ga groeien als ondernemer en als mens. Ook is de knoop doorgehakt om mij op persoonlijk vlak niet meer te focussen op afvallen maar op gezonde keuzes maken, mijn sportdoelen en mijn operatie. Ik wil de fitste versie van mijzelf zijn op dat moment zowel mentaal als fysiek.

Lichamelijke doelen 2020:
-Weer terug naar 80 kg (even de feestdagen wegwerken J)
– 80 kilo aanhouden als stabiel gewicht
– Operatie

Ja een operatie! Want helaas is mijn buik te ver uitgerekt en hersteld deze niet meer naar een mooie vorm. Zoals ik zelf altijd zeg: “ik ben 26 jaar zwanger geweest”. Ik had altijd een grote buik. Dit geeft in de zomer vaak vervelende ontstekingen en daarbij ben ik nu op een gezond gewicht maar kan ik nog niet de leuke kleding aan door onzekerheid. Dit zal pas na de zomer plaatsvinden.

Sport doelen 2020:
-Nijmeegse vierdaagse lopen in juli (en daar hard voor trainen)
-3 tot 4 dagen per week krachttraining met schema (sterker worden)
-Conditie onderhouden doormiddel van spinning en cardio

Persoonlijke doelen 2020:
– Vaker me-time
– Om de twee maanden uitgebreid naar schoonheid specialiste
– Ondernemen zoals ik dat wil

Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling en een goede start van 2020! Maak doelen voor jezelf, hou je eraan maar leef ook een beetje want het leven is te kort om te stressen.

Liefs,
Lil

Heb je een vraag of wil je meer weten?

In een GRATIS persoonlijke intake luister ik naar jouw verhaal
en bepaal ik samen met jou het traject. Stuur mij een bericht!

Ik reageer binnen 24 uur.