Blog –resultaat buikwandcorrectie en mijn ervaring

Inmiddels is het 7,5 week geleden en ben ik bijna helemaal hersteld van de buikwandcorrectie. Ik deel mijn ervaring en verhaal met jullie.

25 augustus was het zo ver. Om 7.15 uur aanwezig zijn en om 09.00 uur werd ik geopereerd. Ik werd enorm warm ontvangen. Bij Bergman heb je lekker een privé kamer dus je kan nog prima je eigen ding doen voor je opgehaald wordt. Sokjes aan, sexy pakje aan en gaan.

Toen ik wakker werd was ik helder en fit. Iets wat ik totaal niet verwacht had. Ik had ook eigenlijk vrijwel gelijk honger. Zelfs de verpleging op de uitslaapkamer waren er verbaast over. Ik voelde mij echt kiplekker! Toen ze vroegen: “wil je water of een ijsje”? Zei ik volmondig:”ijsje”. En dat is de hele dag zo gegaan. Eenmaal op mijn kamer mocht ik lekker eten en ook dat bleef binnen zonder problemen. Even lekker iedereen gebeld en verteld hoe het met mij ging. Een paar keer proberen te slapen, maar dit heb ik op een gegeven moment opgegeven. Ik heb Netflix aangezet op mijn persoonlijk Ipad van Bergman en ben lekker serie gaan kijken

Ik wist dat er een mogelijkheid was dat ik wakker zou worden met een buikspierreconstructie. Ik moet zeggen dat ik dit ook als eerste voelde. De verpleging dacht van niet, maar met naar het toilet gaan zouden we er wel achter komen. Hihi en ik had gelijk. Kleine tegenvaller op het gebied van pijn, maar ik mocht niet klagen. Waar ik andere ziek hoorde zijn van de narcose, kon ik eten als een bootwerker.

De volgende dag lekker naar huis. Mijn vriend kwam mij ophalen samen met één van mijn beste vrienden. Tip voor als je deze operatie gaat doen: nodig nooit iemand uit die je erg aan het lachen maakt! Mijn hele weg terug heb ik pijn gehad en heb ik mijn lachbuien moeten weg puffen. Dit moment vergeet je ook nooit meer. Eenmaal thuis mocht vriendlief mij overal mee helpen. Zowel bij het opstaan van de bank, als het opstaan van de WC, maar ook met douchen en daarna de drukband weer correct omdoen. Mijn rots in de branding. Samen met mijn moeder en schoonmoeder. Iedereen heeft mij zo goed geholpen en ik kon volledig herstellen.

Het is nu week 7. Onderstaand het resultaat tot nu toe (deze foto is op precies 6 weken na de operatie gemaakt). Het gaat zonder band helemaal goed. Ik heb ongeveer 5 weken dag en nacht een drukband om mijn buik gehad. De 6 week heb ik hem steeds een uurtje/2 uurtjes per dag afgehad en precies op 6 weken na de operatie is hij fulltime afgegaan.

Ik heb geen last meer van mijn buikspieren en ik mag inmiddels weer wat sporten. Wel voelt mijn huid nog een beetje beurs en heb ik op veel momenten van de dag toch nog behoorlijk zwelling. Dit moet in de aankomende weken minder worden. De littekens kan een jaar duren tot ze wit zijn ipv rood. Je ziet de littekens op deze foto wel, maar als ik ondergoed/bikini aan heb zie je er niets van. Ik ben super blij met het resultaat. Lekker zonder huid/navel ontstekingen door het leven gaan en geen last van een extreem beweegbare buik tijdens het sporten.

Heb je vragen over mijn ervaring? Dan mag je altijd mailen naar info@loveitwithlil.nl

Liefs,

Lil

Heb je een vraag of wil je meer weten?

In een GRATIS persoonlijke intake luister ik naar jouw verhaal
en bepaal ik samen met jou het traject. Stuur mij een bericht!

Ik reageer binnen 24 uur.