In deze blog vertel ik mijn ervaring met Powerslim. Als PowerSlim coach kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik vind dat je het dieet zelf gevolgd moet hebben om te vertellen hoe het werkt, waar de moeilijke punten zitten en of  het makkelijk is in het dagelijkse leven. Daarnaast wil ik nog wat kilo’s afvallen om op een gezond gewicht te zitten. Dat vind ik een prettig idee. Ik begin dus per 19 oktober 2019 met PowerSlim en deel hier mijn ervaringen. Lees elke week mijn weg naar resultaat en welke dingen ik wel en niet lekker vind.

Week 4 – Let the games begin

Het enige woord waar ik deze blog mee kan beginnen is: YES! Naast mijn PowerSlimmers die het super goed doen, ben ik nu ook goed van start. Het mocht even 3 weken duren maar ik ben deze week goed afgevallen.

Ook deze week had ik een ontspannen week. Wat ik eigenlijk wel lekker vind. Ik draai mijn uren nog bij mijn baan in Amersfoort en doe daarnaast het begeleiden van mijn PowerSlimmers. Daarnaast heb ik beslissingen gemaakt en ben ik in de gelegenheid om per 1 januari mijn leven in te delen zoals ik dat wil. Dat vind ik heel spannend maar zo cool!

Ik dacht altijd dat ik een persoon was die structuur en regelmaat nodig had. Uit mijn ontwikkelingen van de laatste tijd blijk ik juist die vrijheid en verschillende dingen/banen lekker te vinden. Ik heb superleuke gesprekken gehad en afspraken in het vooruitzicht. Vanaf deze week zeg ik dan ook tegen mensen “ik ga mijn leven leiden als een typische millennial. Ik ga mijn leven indelen zoals ik dat zelf wil”.

Tot nu toe gaat dit overigens heel goed. Ik focus mij deze week en ook volgende week op mijn opening. 23 november knip ik het lintje door en kan ik echt vieren dat ik draaiende ben. Ik vind het heel spannend maar allemaal zo leuk! Mijn motivatie is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Ik wil dat zij na hun traject zich net zo goed en energiek voelen als ik na alle verloren kilo’s.

Nu ik deze blog schrijf heb ik 4 weken PowerSlim gevolgd. De tijd vliegt! En ik zie dus eindelijk resultaat. Niet alleen in de spiegel (dat zie ik al twee weken), maar nu dus ook op de weegschaal. Vorige week woog ik nog 84 kilo en ik was echt heel huiverig voor de resultaten van deze week. Ben ik nu eindelijk grotere stappen aan het maken met afvallen? Dus daar ging ik. Op de weegschaal …

82.9 Kg. Yes dat is gewoon 1.1 kg eraf en na de afgelopen weken voelt dat echt als een overwinning.

Vanavond heb ik een etentje bij Alberto’s Italian omdat mijn oma jarig was. Hier kan ik genoeg koolhydraatarme keuzes maken en dus lekker afvallen terwijl ik geniet. Zonder schuldgevoel uiteten. Daar wordt het leven toch weer leuk van!

Dan wil ik nog graag even twee producten in het zonnetje zetten. De nieuwe repen van PowerSlim zijn binnen. De crispy appel en crispy citroen.
Ik vind ze heerlijk en heb ze gelijk zelf aangeschaft. Daarnaast was deze week het zakje PS chips paprika mijn redding toen ik echt lekkere trek op de bank had. Toch fijn dat je dan een “beetje” kan zondigen voor je gevoel.

Veel succes weer deze week. Ik heb er zin in!

Heb je een vraag of wil je meer weten?

In een GRATIS persoonlijke intake luister ik naar jouw verhaal
en bepaal ik samen met jou het traject. Stuur mij een bericht!

Ik reageer binnen 24 uur.