In deze blog vertel ik mijn ervaring met Powerslim. Als PowerSlim coach kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik vind dat je het dieet zelf gevolgd moet hebben om te vertellen hoe het werkt, waar de moeilijke punten zitten en of  het makkelijk is in het dagelijkse leven. Daarnaast wil ik nog wat kilo’s afvallen om op een gezond gewicht te zitten. Dat vind ik een prettig idee. Ik begin dus per 19 oktober 2019 met PowerSlim en deel hier mijn ervaringen. Lees elke week mijn weg naar resultaat en welke dingen ik wel en niet lekker vind.

Week 5 en 6 – Goed voor mezelf zorgen

Laat ik beginnen met te vertellen dat ik de afgelopen weken niet goed voor mezelf gezorgd heb. Misschien hebben jullie gemerkt dat ik vorige week geen blog geschreven heb omdat de drukt mij een beetje opslokte.

Vorige week was de opening van Love it with Lil en daar had ik veel spanning voor. De dagen ervoor heb ik overal heen gerend om alles klaar te zetten, de boodschappen te doen en nieuwe bloemen in een vaas te proppen. Nog even een sinterklaasintocht en de opening van het nieuwe pand van mijn vader en voor ik het wist was het zaterdag. Om 11 uur stond alles klaar en kwamen er gelijk mensen binnen. De hele dag heb ik staan praten met bekenden en onbekenden, Ik was kapot na deze dag, maar wat heb ik genoten!

Opening Love it with Lil

In de dagen daarna was ik aan het herstellen van deze drukke maar overweldigende dag. Gelukkig had ik welgeteld 1 dag vrij. Afgelopen week heb ik elke dag gewerkt tot 21.00 uur of ik had iets te doen met vrienden (dan werd het later dan 21.00 uur). Slapen is voor apen. Geniet van het leven. Echter word ik er dan ook altijd even aan herinnert dat ik geen 18 en student meer ben. Inmiddels ben ik een vrouw met verantwoordelijkheden en gaat het doen van de was en het schoonmaken van de kattenbak ook gewoon door. Vandaag is het zaterdag en zit week 6 van mijn PowerSlim avontuur erop. Ik heb mij op zich nog goed gehouden aan de producten en de gezonde voeding, maar ik heb op sommige momenten veel te weinig en andere momenten weer veel te veel gegeten. De balans was dus ver te zoeken. Ik weet ook dat als ik niet gezond gegeten had, ik er nu anders bijgezeten had. Ik voel me fit en moe tegelijk, maar niet ongezond.

Mijn resultaten op de weegschaal geven echter een gemengd gevoel. Vetpercentage naar beneden, spiermassa gelijk maar gewicht ook gelijk! Ik weeg na twee weken nog steeds 82.8 kg.

Kan ik hiervan balen? JA! Ik baal enorm maar ik probeer ook terug te kijken naar de afgelopen 2 weken. Heb ik 100% mijn best gedaan? Nee! Heb ik genoeg geslapen en genoeg ontspanning gehad? Nee! Heb ik veel (5) etentjes gehad? Ja! Heb ik te veel wijntjes genuttigd? JA!

Dat ik gelijk ben gebleven in deze twee weken is misschien ook wel een prestatie als voormalig emotie-eter? We gaan er in ieder geval weer helemaal voor en ik vergeef mijzelf deze twee weken.

Aankomende week heb ik weer tijd om te sporten, tijd om te ontspannen en tijd 6 keer per dag gezond te eten. Mijn oma komt als het goed is thuis uit het ziekenhuis en de rest zal dan snel ook weel in balans zijn. Ik plof vanavond in iedergeval op de bank met mijn PowerSlim planner, mijn Fase kaart en een pen. Zin in deze week!

Heb je een vraag of wil je meer weten?

In een GRATIS persoonlijke intake luister ik naar jouw verhaal
en bepaal ik samen met jou het traject. Stuur mij een bericht!

Ik reageer binnen 24 uur.