In deze blog vertel ik mijn ervaring met Powerslim. Als PowerSlim coach kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik vind dat je het dieet zelf gevolgd moet hebben om te vertellen hoe het werkt, waar de moeilijke punten zitten en of  het makkelijk is in het dagelijkse leven. Daarnaast wil ik nog wat kilo’s afvallen om op een gezond gewicht te zitten. Dat vind ik een prettig idee. Ik begin dus per 19 oktober 2019 met PowerSlim en deel hier mijn ervaringen. Lees elke week mijn weg naar resultaat en welke dingen ik wel en niet lekker vind.

Week 7 – Mijzelf opnieuw ontdekken

Het is inmiddels 7 weken geleden dat ik begonnen ben met PowerSlim. Maar ook 7 weken geleden dat al mijn plannen definitief werden, ik ondernemer werd, ik niet 1 maar 3 banen erop na houdt en slaap een understatement is.

Vorige week beloofde ik nog meer te slapen en meer ontspanning te zoeken. Dat is mij gelukt! Zo ben ik tussen de bedrijven door maandag nog even lekker gaan sporten. En ben ik woensdag gezellig met een vriendin gaan sporten. Daar heb ik al mijn overgebleven energie er even flink uitgefietsd en ik heb ik daarna lekker van mij af kunnen praten onder het genot van een kop thee. Als je dit leest: thank you!!

Ik heb mijn vriendinnen nodig in dit soort tijden en het is fijn om te weten dat ze er zijn!

Ontspanning en eten heb ik deze week goed gedaan helaas is mijn slaap nog niet helemaal optimaal. Het is nu zondag en ik heb een slaap van 12 uur achter de rug. Ik ben weer een nieuw mens joh!

Tijd dus om deze blog te schrijven en mijn week weer ven onder de loep te nemen.

Dinsdag had ik mijn eerste officiele dag bij SlimStreet. Een sportschool in Soest waar we werken met de Milon Cirkel. Ik werk daar nu 2 dagen per week en het bevalt me super goed. Ik voel me als een vis in het water tussen al die sportieve mensen.  Ik geniet van elk moment!

Op het gebied van eten ben ik er semi goed vanaf gekomen maar ben op 5 december toch gezwicht voor de koolhydraten. Ik was uiteten met vrienden. Ook zo’n fijn moment in deze week. En eigenlijk ging het best goed tot het dessert. Ik snakte al een week naar iets zoets, ik was super hormonaal en ik zwichtte. We deelden een soort kaneel poffertjes met ijs en een chocoladetaartje met in cardamon, koffie en munt gerold vanilleijs. Oh my.. ik kan soms uitzonderingen maken maar van deze kon ik echt zeggen: het was het waard. Ik heb er gelukkig niet veel last van gehad.

Vrijdag had ik gourmetten met mama, opa en oma. Ik ben vrijdagavond naar Limburg gereden om aan te schuiven aan een geweldig diner. Inmiddels weet mijn moeder een beetje wat ze wel en niet kan kopen om mij niet in de verleiding te brengen. Ik had ook wat Callowfit sausjes bij mij J.

Al met al een goede week. Al hoop ik wel dat het nog iets rustiger wordt aankomende week en ik mij aan mijn bedtijd hou. Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik deze week om 22.30 uur in bed lig en om 23.00 uur het licht uit doe. Wens mij veel succes.

Ook ga ik een blog schrijven over koolhydraatarm gourmetten. Zodat jullie met wat minder schade de feestdagen doorkomen.

Heb je een vraag of wil je meer weten?

In een GRATIS persoonlijke intake luister ik naar jouw verhaal
en bepaal ik samen met jou het traject. Stuur mij een bericht!

Ik reageer binnen 24 uur.