In deze blog vertel ik mijn ervaring met Powerslim. Als PowerSlim coach kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik vind dat je het dieet zelf gevolgd moet hebben om te vertellen hoe het werkt, waar de moeilijke punten zitten en of  het makkelijk is in het dagelijkse leven. Daarnaast wil ik nog wat kilo’s afvallen om op een gezond gewicht te zitten. Dat vind ik een prettig idee. Ik begin dus per 19 oktober 2019 met PowerSlim en deel hier mijn ervaringen. Lees elke week mijn weg naar resultaat en welke dingen ik wel en niet lekker vind.

Week 1 – Goede start

De afgelopen maanden waren hectisch! Maar dan bedoel ik ook echt hectisch. De opstart van Love it with Lil is me niet in de koude kleren gaan zitten. Daarbij ben ik een tijdje lichtelijk overspannen geweest waarbij werken soms al te vermoeiend was. Het sporten schoot er dus een beetje bij in en ook discipline om gezond te eten was redelijk verdwenen. Toen ik op de weegschaal moest gaan staan was ik echt niet blij! 85,5 kilo! En ik woog 80 kilo!! Ik kan jullie vertellen dat als je je gewicht weet, je ook alles ineens in de spiegel gaat zien. Pfff.. zo zonde en wat voelde ik me stom. Maar goed ik ben ook weer even herinnert aan het feit dat ik mijn leven lang zal moeten opletten. En dat dit soort losbarstingen me niet in dank worden afgenomen. Tijd om weer terug te gaan naar de 80 en door naar de 70 kilo!

Mijn eerste dagen vielen niet tegen. Ik vond bijna alles lekker en vind het genoeg variatie. Het is elke keer weer een feestje als ik mijn startersbox open maak. Wat me ook opvalt is dat mijn honger niet zo aanwezig is. Ik zit na elke snack of maaltijd echt goed vol en moet echt de timer op 2,5 uur zetten om niet vergeten te eten. Juist het regelmatige eten is zo belangrijk bij PowerSlim. Daarnaast is het ideaal. Ik kijk in de ochtend even waar ik allemaal zin in heb, gooi de producten en mijn shaker (die je o.a. nodig hebt voor de havermout, desserts en pannenkoekjes) in de tas en ga op pad! Ik heb nooit te weinig bij mij en hoef dus niet meer naar de supermarkt. Ja oke, soms om wat groenten te halen. Die vind ik niet altijd fijn om in mijn tas te stoppen.

Mijn favorieten na de eerste week zijn toch wel de Zalmwrap (ik ben echt een vis liefhebber), Coconut crunch reep, Ready to go chocodrink maar ook de puddinkjes, muesli’s, bbq snack en nog veel meer.

Dit zijn natuurlijk alle positieve punten maar ik had ook wat down’s deze week. Het klussen was heftig. Ik zat nog midden in mijn ketose overgang. Ik heb daar eigenlijk altijd extreem last van. Ook tijdens het KETO dieet wat ik eerder eens heb gevolgd. De maandag was een pittige dag en het was enorm lastig me hieraan te houden. Ook omdat ik woensdag een etentje gepland had. Normaal gesproken zeg ik altijd: “ook met een koolhydraatarme leefstijl kan je uiteten,,. En deze mening heb ik nog steeds maar ga dan liever niet naar een echte Italiaan. Zelfs als je in het verassingsmenu geen brood, pasta of pizzadeeg krijgt, dan krijg je wel puree’tjes van kikkerewrt, tomatensauzen waar wat suiker in gedaan is of koolhydraatrijke groenten.

Van tevoren wist ik dus eigenlijk al dat dit niet helemaal ging werken. Ik hoor je nu denken: maar dan ga je toch naar een ander restaurant? Ja, dat zou ik normaal gesproken ook voorstellen. Echter is dit de beste vriend van mijn ouders, daarom reden we er speciaal voor naar Limburg. Zo kon mijn vriend -die kok is- enorm veel inspiratie op doen en sluit zijn zaak binnenkort voorgoed. Al met al heb ik het geaccepteerd en ben ik de volgende dag weer goed van start gegaan om zo snel mogelijk weer in ketose te komen.

Voorlopig heb ik geen etentjes gepland en de etentjes die er tussenkomen ga ik goed plannen. Vandaag is het zaterdag en ben ik een week onderweg. Voor het etentje bij de Italiaan ben ik op de weegschaal gaan staan en was ik 1 kilo kwijt. Mijn verwachting was eigenlijk dat ik deze kilo weer was aangekomen. Gelukkig bleek dat niet zo te zijn en was ik 0,5 kilo kwijt! YES! Dat is lekker zeg!

Op naar week twee zeg ik !

Heb je een vraag of wil je meer weten?

In een GRATIS persoonlijke intake luister ik naar jouw verhaal
en bepaal ik samen met jou het traject. Stuur mij een bericht!

Ik reageer binnen 24 uur.