Mijn verhaal

Welkom. Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om op mijn verhaal te lezen. Dit betekent ook dat je de eerste stap naar hulp hebt genomen, namelijk: het herkennen dat je misschien wat kilo’tjes wilt afvallen. Ik had deze herkenning in het voorjaar van 2016. Vrienden gingen trouwen. Hoewel mijn vriend en ik niet van foto’s houden, zijn we die dag toch op de foto gezet. We zijn die avond gaan feesten en ik heb niet meer over de foto nagedacht. De volgende dag heb ik deze foto 20 keer in en uitgezoomd, 50 keer met mijn ogen geknipperd en ben ik 5 keer opgestaan om naar de spiegel te lopen. En de 5e keer zag ik het! Ik was inderdaad de vrouw van de foto maar ik herkende mijzelf niet!

Love it with Lil • Powerslim Coach

Mijn liefde voor eten werd alleen maar groter

Laat ik beginnen met te vertellen dat ik uit een bourgondisch Brabants gezin kom. Lekker eten en drinken hoort bij ons en ons leven. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 7 was. Zelf heb ik daar geen last van gehad maar het contrast tussen het leven bij mijn moeder doordeweeks en de “verwenweekenden” bij mijn vader in het weekend was erg groot. Dit kwam overigens in eerste instantie niet door mijn vader maar door mij opa en oma die nooit nee zeiden als ik om een snoepje vroeg. Je kunt je dus voorstellen dat toen ik 19 jaar was en ik uit huis ging mijn liefde voor eten alleen maar groter werd. Ik woonde in Utrecht op kamers met 2 slanke vriendinnen die alles konden eten en drinken. Er waren dan ook genoeg feestjes en lekkere dingen in huis. Ook ontwikkelde ik hier het stiekem eten. Ik vroeg obsessief wanneer er iemand wel of niet thuis was zodat ik naar de supermarkt kon om daar alles te halen wat ik wilde eten. Bij mijn verhuizing op mijn 20ste vond ik dan ook veel lege chips zakken en andere verpakkingen waar ik jullie de details van bespaar.

Lilly Huijbreghts 84 kilo

Er moet iets gebeuren!

Vanaf mijn 20ste woon ik dus in Nijkerk en heb ik 6 jaar lang geschommeld in gewicht. Ik probeer al vanaf mijn 20eaf te vallen en het was me in die 6 jaar niet gelukt. Inmiddels waren er verschillende diëten en afslankprogramma’s gepasseerd. Dit leidde elke keer toch weer tot een JoJo-effect. Tot het moment van die beruchte foto. In de avond van 24 juni 2016 gingen we met vrienden nog lekker uiteten bij ons lievelings restaurant Japas. Volgestopt met Sushi, bier, dessert, koffie, bonbons en likeurtjes, deden we nog één afzakkertje. Dat was het moment dat ik brak en ik tegen mijn vriendin Amber zei:’ er moet iets gebeuren, Am! Ik groei dicht!’

We besloten als drie vriendinnen te starten met onze journey! Ik had één doelstelling: er weer uitzien zoals in 2014! 84 kilo en blij met mijzelf!

Het duurde heel lang maar uiteindelijk is het mij gelukt.

De volgende ochtend ging ik op de weegschaal staan 105 kilo! Ik ben 1,69 m en heb een appel figuur. Ik schrok mij wezenloos en besloot die hele zondag te spenderen aan lezen, onderzoeken en proberen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de eerste periode verdwaald was. Ik had geen idee hoe ik af wilde vallen, welke methodes er waren en hoe mijn lichaam op dingen reageerde. Ik besloot een app te downloaden en alles bij te houden wat ik in mijn mond stopte. Dit werkte! De kilo’s vlogen eraf. Binnen 6 maanden was ik de eerst 15 kilo kwijt en stond ik vol trots Oud en Nieuw te vieren! Ook de volgende 5 gingen vlekkeloos maar na 20 kilo stagneerde het. Het duurde heel lang maar uiteindelijk is het mij gelukt. 80 kilo, maar niet zo blij als dat ik was in 2014!

En nu…

Al twee jaar lang, toen ik mijn flow gevonden had, zei ik: ‘ik wil mensen helpen dit ook te kunnen doen’.  Ook heb ik heel veel bullshit gelezen. Marketing die mensen verkopen zoals Het is geen dieet maar een Lifestyle… blehhhhhh. Elke bourgondier of extreme genieter van eten weet dat dit in eerste instantie nooit zo voelt. Nee! Het voelt als afvallen en het voelt als diëten. Als het al niet zo voelt dan laat iedereen om je heen het je wel helpen herinneren. Ik zeg accepteer het! Afvallen = Afvallen!  Daarna gaan we kijken naar een leefstijl die bij je past. Nou bestekent dat niet dat afvallen niet leuk kan zijn en dat wil ik je laten zien!

25 kilo weightloss
PowerSlim Coach • Lilly Huijbreghts

PowerSlim Coach

Waarom ben ik PowerSlim coach geworden? Omdat ik had gewild dat ik van PowerSlim wist toen ik begon met afvallen. Elke week begeleiding, leren over gezonde voeding en een Coach waar je alles aan kan vragen! Een spreekwoordelijke stok achter de deur.

Heb je een vraag of wil je meer weten?

In een GRATIS persoonlijke intake luister ik naar jouw verhaal
en bepaal ik samen met jou het traject. Stuur mij een bericht!

Ik reageer binnen 24 uur.