Wat is PowerSlim

Het is een programma waarbij iemand niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Dit onder persoonlijke begeleiding van mij als PowerSlim voedingscoach. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in het dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal je motivatie zeker goed doen!

Goed advies, grote betrokkenheid, persoonlijk contact, intensieve begeleiding én de allerlekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dát is wat ik iemand met PowerSlim kan bieden.

Iedere week heb je een consult bij mij waarin ik simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim programma met jou doorloop. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorgen we ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die eetmomenten vervangen we de gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je daarnaast ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Zo werk je naar een bewust voedingspatroon toe waarbij genieten mag.

Als coach laat ik je na het na programma en het behalen van het streefgewicht natuurlijk niet zomaar los. Je wordt nog een jaar lang begeleid zodat je ook leert een nieuw eetpatroon zelf te kunnen vasthouden. Ook daarin begeleid ik jou en kijken we samen naar wat het beste werkt.

PowerSlim NederlandPowerSlim Producten • Love it with Lil
Kosten Powerslim
Lilly aan de Powerslim

Heb je een vraag of wil je meer weten?

In een GRATIS persoonlijke intake luister ik naar jouw verhaal
en bepaal ik samen met jou het traject. Stuur mij een bericht!

Ik reageer binnen 24 uur.