Kosten PowerSlim

Natuurlijk wil je graag weten wat je gaat investeren om jouw doelstelling te halen! De kosten van PowerSlim zijn per persoon verschillend en afhankelijk van het aantal kilo’s dat je wilt afvallen.

Als je na alles wat je gelezen hebt graag wilt starten, dan maken we eerst een afspraak. Deze afspraak is een intakegesprek dat ongeveer een uur duurt. Dit intakegesprek is GRATIS en vrijblijvend.

Samen bepalen we welk streefgewicht je wilt bereiken, wegen we en maken we een foto. Ook nemen we dan het starterspakket samen door. Dit pakket is speciaal ontwikkeld om je veel verschillende producten van PowerSlim te laten proberen.

Het PowerSlim programma bestaat uit drie fasen:

  • Fase 1: gericht op afvallen. Je blijft in deze fase tot je op 80% van je streefgewicht bent. Je komt in deze fase iedere week voor een coaching gesprek.
  • Fase 2: is gericht op wennen aan gewone voeding met gezondere samenstelling dan je gewend was. Je blijft in deze fase tot je op de streefgewicht bent. Wij zien elkaar dan om de twee weken en je leert steeds meer op eigen benen te staan.
  • Fase 3: is gericht op het stabiel op gewicht blijven. Je blijft een jaar lang bij mij voor begeleiding zodat je jouw streefgewicht levenslang behoudt. Deze afspraken zijn meestal maandelijks.

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. €2,50 – €3,00. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer je €12,50  – €15,00 per dag en tussen de €90,- en €100,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die veel koolhydraten bevatten.

Aan de wekelijkse begeleiding zijn geen kosten verbonden. Deze zitten bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt.

In fase 2 en 3 bouw je het aantal PowerSlim producten af en worden je kosten voor PowerSlim lager. Uiteindelijk gebruik je geen producten meer van PowerSlim en eet je weer “normale” voeding.

PowerSlim is duurzame investering in jezelf en ik help je graag om je er levenslang plezier van te laten hebben! Mail of bel mij voor een intakegesprek, dan kijken we samen wat we kunnen bereiken.

PowerSlim Starterspakket • Love it with Lil
Lilly aan de PowerSlim
Succesverhalen

Heb je een vraag of wil je meer weten?

In een GRATIS persoonlijke intake luister ik naar jouw verhaal
en bepaal ik samen met jou het traject. Stuur mij een bericht!

Ik reageer binnen 24 uur.